Nu en dan zijn er weer plaatsen voor nieuwe vrijwilligers binnen de Stichting Bergse Pepernoten Brigade.

De Stichting Bergse Pepernoten Brigade bestaat uit een groep mensen die een grote passie hebben voor een ouderwets gezellige Sinterklaasfeest met de daarbij behorende tradties. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16 jaar voor onze vrijwilligers. (23 jaar en ouder is een pré)

Graag willen wij er op wijzen dat al onze vrijwilligers niet betaald worden en dat het werk dat door al onze mensen wordt verricht geheel vrijwillig is. Wel worden eventuele onkosten als benzinekosten etc. tussen grimeslocatie en klant betaald indien je word gevraagd op de betreffende dag te rijden. Naast het verzorgen van alle benodigde materialen zoals pak en grimes verzorgen wij de maaltijden en drinken. Alle extra inkomsten die wij genereren bij optredens wordt besteed aan materialen en onderhoud en investeringen voor het jaar er op. Onze thuisbasis is gevestigd te Halsteren (Gemeente Bergen op Zoom)

Als vrijwilligers komen we buiten het Sinterklaasseizoen nog enkele keren bij elkaar door het jaar heen. Dit kan zijn voor een gezellig uitje maar ook voor een gezellige avond. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog bijeenkomsten voor de voorbereiding van het komende jaar.

Nadat je je hebt aangemeld neemt één van de bestuursleden contact met je op. Dit kan zijn per e-mail of telefoon.

Zij zullen een keer bij jou langskomen voor een kennismakingsgesprek. Hier wordt de doelstelling van de St.BPB uitgelegd. Tevens worden gedragsregels, huishoudelijke reglementen en het integriteitsbeleid uitgelegd en het één en ander over de manier waarop wij werken. Ook zullen wij het kort over de VOG hebben. Daarnaast maken wij natuurlijk ook kennis met jouw als kandidaat en eventueel ook met de ouders / partner. Als organisatie vinden wij het van groot belang dat het thuisfront er ook bij betrokken wordt.

Indien het eerste gesprek een positieve afloop heeft en het gesprek een vervolggesprek kan hebben word je bij één van de bestuurleden thuis uitgenodigd. Vaak is er dan ook nog een derde bestuurslid bij aanwezig. Hier wordt verdere uitleg over de St.BPB gegeven en wordt er een pak aangemeten indien je geen eigen pak hebt.

Heb je interesse en wil je Sint assisteren? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Dit is niet uw naam volgens het grote boek van Sinterklaas.
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
verkeerd e-mail adres
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer
Verkeerde invoer